Andreea Marin și Ștefan Banica sunt, în prezent, în relații civilizate. Totul, de dragul fetiței lor, Violeta. Au trecut peste perioadele de neînțelegeri și de micile atacuri de ambele părți. Iată cum au reușit acest lucru.

Potrivit ADPM.ro, după divorțul de la începutul anului trecut, foștii soți Andreea Marin și Stefan Bănica au traversat câteva momente tensionate, în care nu s-au înțeles asupra timpului pe care să îl petreacă alături de fiica lor, Violeta.

Cu timpul, neînțelegerile dintre cei doi au fost depășite cu răbdare și maturitate. Astfel, s-a ajuns la un echilibru, despre care Andreea Marin vorbește cu bucurie.

Am vrut ca fiica mea să fie fericită și să aibă echilibru. Acum, ne are și pe noi, și îl are și pe tatăl ei, care este marea ei iubire. Acum, relația noastră este una de înțelegere, ne maturizăm și noi, și ințelegem anumite lucruri. Iertarea este o virtute și trebuie să înveți să ierți și să te ierți”, a declarat Andreea Marin.

Amintim că Andreea Marin va porni, săptămâna viitoare, în „Caravana Prețuiește Viața”, o nouă ediție, ce o va aduce în fața a mii de admiratori din întreaga țară.

Foto: www.ziarulring.ro, www.petocuri.ro

Distribuie articolul: