Andreea Marin a continuat filmările pentru promo-ul noii sale emisiuni de la TVR, “Prețuiește viața”, sărind cu parașuta de la 3500 de metri altitudine. Aparte de acest proiect, dar îndemnat de iubita sa, partenerul ei, Tuncay Ozturk, i-a urmat exemplul. După filmările în rochii elegante, vedeta TV a schimbat registrul și s-a urcat în avion, cu sprijinul Romanian Parachute Association, pentru a sări în gol de la 3500 de metri altitudine. A fost pentru prima dată în viață când a făcut acest gest, descriind experiența drept “senzațională”.

“N-am să uit ușor ziua de azi. A fost minunat să zburăm deasupra norilor la peste 3500 de metri altitudine, să sar în gol și să simt ideea de zbor și de adevărată libertate. Dacă mi-a fost frică? Cine spune că nu i-ar fi, cred că minte! Mi s-a tăiat respirația de emoție, dar mi-au curs lacrimile și de bucurie pentru că atingeam pur și simplu cerul cu mâna”, a declarat Andreea Marin pentru Agenția de Presă Mondenă.

Vedeta de televiziune recunoaște că a trăit o experiență pe cinste. „Nu am avut de gând să fac o nebunie pentru că sunt un om cumpătat. Însă este o experiență care merită trăită!”, a adăugat ea. Filmările fac parte din show-ul „Prețuiește viața”, ce va fi difuzat la TVR, în fiecare weekend, în Prime Time. Vor fi de fiecare data trei ore de transmisie live în cadrul cărora se vor prezenta oameni valoroși, divertisment de calitate și vor fi oferite motive reale de a privi viața cu optimism și bucurie.

De remarcat este faptul că partenerul Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a sărit, la rândul lui, cu parașuta, însă doar din curiozitate, fără a fi implicat în noul proiect al iubitei.

Foto: ADPM.ro

Distribuie articolul: