Vedeta a postat pe Facebook o imagine în care poartă o rochie gri, cu un umăr gol, care îi pune în evidență silueta zveltă.

 

Andreea arată excelent în rochia cu falduri mătăsoase, iar talia și umerii ei dezvăluie cât de mult a slăbit. De altfel, vedeta a mărturisit recent că stilul de viaţă haotic pe care l-a dus până anul trecut şi-a pus amprenta asupra corpului şi psihicului ei, acumulând multe kilograme nedorite, notează ziarul Libertatea.

“Eu la 38 de ani, mi-am schimbat viaţa pe toate coordonatele. Şi am făcut un lucru foarte bun atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi. Sunt un om care se iubeşte pe sine. Uitam, de multe ori, că dragostea pentru ceilalţi vine din dragostea pentru noi înşine. Eu am învăţat acum să am grijă şi de mine să nu îmi mai pese doar de ceilalţi. Copilul meu nu poate fi fericit dacă nu are o mamă fericită, energică.
Mai bine vii cu o soluţie, decat să începi să critici. E nevoie de optimism, de dorinţa de a căuta soluţii”, a mărturisit Andreea Marin în emisiunea “Draga mea prietenă”, de la Kanal D.

“E adevărat, din cauza stresului, divorţului, alimentaţiei haotice, sănătatea mea s-a înrăutăţit. Aşa se întâmplă când laşi factorii externi să intervină. Am decis să schimb asta. Am început cu sănătatea mea. Nu aveam doar o problemă fizică, ci şi un dezechilibru hormonal, psihic. Nu m-am mai iubit pe mine, nu m-am mai gândit la mine. M-am gândit numai la problemele din afară, au devenit parte din mine. Eu făceam sport şi nu reuşeam să slăbesc. Am făcut o cură de detoxifiere care m-a salvat”, a explicat vedeta.

Sursa: www.eva.ro

Distribuie articolul: