Andreea Marin a venit pentru prima dată la Chișinău însoțită de proaspătul ei logodnic, medicul turc Tuncay Ozturk. Aceștia au susținut o conferință de presă în incinta unui hotel din centrul capitalei. Zâna surprizelor a vorbit despre problemele de sănătate prin care a trecut, impactul sistemului medical turcesc pentru țara noastră, dar și de capacitățile profesionale ale iubitului ei.

Andreea Marin a avut o problemă de sănătate, care și-a găsit soluționarea datorită medicilor din spitalul privat turcesc. În cadrul acestei conferințe, Andreea a mărturisit cum a ajuns la această clinică, a făcut un control cap-coadă, a avut parte de o intervenție chirurgicală și un tratament care a durat jumătate de an, și de atunci este bine. Totodată, a povestit că acești medici intenționează să vină la Chișinău, vor oferi consultații și vor opera pacienții moldoveni la ei acasă. Ei își propun să continue experiența pe care au implementat-o și în România.

Andreea marin la Chișinău

În același timp, Andreea a avut doar cuvinte de laudă la adresa profesionalismului ce-l depune în meseria sa iubitul ei, pe care l-a ținut de mână la un moment dat și au schimat șoapte la ureche.“De când avem o relație personală, m-a părăsit profesional”, a făcut o glumă nevinovată Andreea în adresa iubitului ei, medic fizioterapeut, din partea căruia a primit inițial tratament medical.

Andreea și Tuncay

Pe lângă zâmbetul și silueta Andreei, nici inelul de logodnă nu a trecut neobservat. Aceasta l-a purtat pe degetul mijlociu al mâinii stângi.

Inelul de logodnă

Distribuie articolul: