Cine s-ar fi gândit că pe lângă proiectele în care este implicată, Andreea Marin mai reușește și să-și amenajeze și îngrijească cu gust o grădină plină cu legume și plante exotice? Din fotografiile pe care le-a publicat astăzi pe internet, vedeta își reconfirmă dragostea pentru exotism și alimentele organice! Ce crește în grădina Andreei, vedeți mai jos.

În curtea reședinței pe care o stăpânește Andreea Marin, se înghesuiesc nu doar plante decorative, ci legume și soiuri de plante exotice! 

Pe toate acestea, însă, Andreea le-a prezentat publicului său virtual în contextul lansării unui program de detoxifiere, a cărei inițiatoare este chiar ea.

„Soarele blând de octombrie ajută grădina sa pregătească roadele încă necoapte. Mandarinul, lămâiul, măslinul înca mai au nevoie de căldură și lumină pentru ca fructele lor să ajungă în bucătăria noastră. Legumele și rodia au fost, însă, mult mai harnice, iar florile viu colorate le zâmbesc îndrăznețe frunzelor deja ruginii ale iederei. Iarba de grâu, plantată în pământ curat, scoate nasul la fereastră și mă va aștepta să o transform în siropul hrănitor, numai bun pentru a începe dieta corectă post-detox, după cele câteva zile de detoxifiere ce mă așteaptă la Bodrum […]”, mărturistea Andreea, pe contul său virtual, acum câteva ore.

De altfel, plantele Andreei sunt verzi chiar dacă majoritatea copacilor deja își lasă frunzele!

Din acest colțișor mic de Rai, vedeta a reușit să culeagă și legume pentru conserve: „Nimic nu se pierde, totul se conservă și ele vor întra în borcanele pentru iarnă sau în sosurile cu care gătim. Grădina va fi pregătită, pas cu pas, pentru sezonul rece. Așa că afară rezistă cine poate, intră la căldurică și lumină cine are origini mediteraneene și în cămara cu bunătăți – cine e gustos și sănătos”, mai spune Andreea, distribuind și alte dovezi foto arătoase.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: