Au trecut mulți ani de când cea devenită cândva „Zâna Surprizelor” se angaja la televiziune și urma să shimbe viețile a sute de oameni din România. De atunci și până acum, soarta Andreei Marin, însă, a luat o altă întorsătură. Ieri, vedeta și-a anunțat fanii virtuali că va începe o cale nouă și nebătătorită încă. Despre ce este vorba, aflați mai jos.

La aproape 40 de ani, am simțit că e momentul să fac o schimbare profundă și să urmez, dar la un alt nivel, procesul meu de dezvoltare personală. Timp de 20 de ani, am alergat, am construit, am căutat, de multe ori m-am neglijat pe mine însămi pentru ceea ce visam să împlinesc pentru alții sau pentru profesia mea și nu regret, dar știu că e momentul să ma ocup mai mult de mintea, sufletul, trupul și sănătatea mea acum, pentru că nu pot oferi nici celor de care îmi pasă ce e mai bun, dacă eu însămi nu îmi ating potențialul.

Acum ceva timp, am început studiile Coaching and Leadership International de formare în coaching, inițiate de canadianca Betska K-Burr și în Romania și pur și simplu viața mea a început vizibil să se schimbe în bine pe toate palierele. Asta m-a încurajat să continui și în câteva luni îmi propun să devin Certified Power Coach și în felul acesta să dau mai departe ceea ce eu primesc în acest moment și simt că e atât de valoros pentru devenirea mea. În scurt timp, însă, voi putea deja organiza seminarii care să vă ajute să vă familiarizați cu ceea ce înseamnă coachingul și felul în care, aplicând ceea ce înveți în viața ta, o schimbi uneori radical în bine și faci schimbarea și în relațiile cu cei din jurul tau. E o altă treaptă, dupa ani în care am organizat în orașele țării zeci de întâlniri cu zeci de mii de români în Caravanele Prețuiește Viața, care ne-au adus motivație și schimbare profundă multora dintre noi. 

Am pornit pe acest drum al dezvoltării personale, să fiu din nou pe băncile școlii e pur și simplu minunat și am hotărât să mai fac un pas, să încerc și alte experiențe, pentru a alege ce mi se potrivește mai bine. De pildă, începând de mâine, între 10 și 12 octombrie, celebra Brandon Bays va susține la București seminarul de introducere în metoda „Călătoria”, intitulat „Journey Intensive”. Aceia dintre voi care au citit cartea devenita best-seller „Călătoria”, știu deja care e punctul de plecare. 

„Călătoria” caută să vindece vechile tipare emoționale și amintirile dureroase stocate în celulele noastre, fiind astfel deblocată energia vindecătoare a ființei, astfel încât corpul să poată intra firesc în procesul de regenerare și vindecare”, a mărturisit Andreea Marin, pe contul său oficial de Facebook.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: