Andreea Marin pare pusă, în 2013, pe schimbări radicale. După ce a renunţat, pe Facebook, la numele de familie al soţului ei, Bănică, a părăsit căminul conjugal, iar acum s-a pus şi pe slăbit, potrivit libertatea.ro

Fosta Zână a „Surprizelor” este plină  ea de surprize în acest început de an, căci, după cum acţionează, este clar că vrea să o ia cu toate de la zero. Startul a fost dat în urmă cu aproape trei săptămâni, când ea anunţa pe Facebook, prin câteva fraze despărţirea de Ştefan Bănică (45 de ani).

Apoi, ca să nu fie hărţuită de ziarişti cu întrebări insistente despre separarea anului a plecat împreună cu Ştefan în Dubai, iar scurta vacanţă nu i-a adus nici o schimbare de plan. Dimpotrivă. Pe cât de mult şi-a dorit să se numească Andreea Bănică, după măritişul cu Şteafn, pe atât de repede a vrut să şi scape de numele de familie al acestuia.

Andreea Marin la sala de forţă


Femeile slăbesc după despărţiri

Prin urmare, cel puţin pe Facebook, ea şi-a reluat numele de fată, fără să precizeze dacă a fost pronunţat divorţul. Cum este din nou o femeie singură, după şapte ani de căsnicie cu Ştefan, Andreea s-a gândit că nu i-ar strica şi o schimbare de look, aşa că şi-a făcut abonament la o sală cunoscută de fitness din România , fiind văzută, vineri, de reporterii ziarului Libertatea.

Psihologii susţin că, în general, după o căsnicie ratată, cam toate femeile se gândesc să slăbească pentru a le demonstra “foştilor” că încă mai au lipici la bărbaţi. În cazul Andreei poate fi vorba şi despre o poliţă pe care vrea să i-o plătească nărăvaşului Ştefan, surprins adesea de paparazzi în compania unor femei cu talie de viespe.

Colaborează la o emisiune tv pentru românii din Spania

După ce şi-a făcut cât de cât ordine în viaţa personală, Andreea e preocupată acum şi de o revenire spectaculoasă în televiziune. Potrivit apropiaţilor ei, vedeta ar fi plecat ieri în Spania, unde, conform zvonurilor, ar urma să realizeze, în colaborare cu Augusta, văduva celebrului om de televiziune Valeriu Lazarov, o emisiune în limba română, pentru diaspora.

Distribuie articolul: