La doar câteva zile după ce confirmase relația cu medicul turc Tuncay Ozturk, Andreea Marin a anunțat că s-a despărțit de acesta, printr-un mesaj postat pe reâelele de socializare. Fosta prezentatoare TV a insistat asupra faptului că atenția mult prea mare pe care o are din partea presei o pune în imposibilitatea de a-și continua relația. “Eu și prietenul meu, Tuncay, am decis împreună că presiunea mediatică excesivă asupra relației noastre poate face mult rău membrilor familiilor noastre, care nu sunt obișnuiți cu acest mod de viață și mai ales copilului meu, astfel încât hotărârea noastră este să rămânem doar prieteni pentru moment, fără alte conotații date legăturii noastre”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

“Întrucât telefoanele, mailurile și urmăririle de tip paparazzi fac imposibilă o desfășurare firească a lucrurilor și întrebările de natură intimă, precum și speculatiile sunt cu mult disproporționate față de realitatea noastră, am decis împreună că fiecare dintre noi să anunțe acest lucru pe Facebook-ul sau”, a adăugat ea.

Așa cum a spus și Andreea Marin, Tuncay Ozturk a confirmat și el pe Facebook despărțirea. “Sunt foarte bun prieten cu Andreea, dar am decis să nu ducem relația într-un punct serios. Am renunțat la această relație. Va mulțumesc foarte mult pentru respectul arătat”, a scris Tunkay

În urmă cu câteva zile, Andreea Marin a recunoscut că este de aproximativ trei luni într-o relație cu medicul turc, dar că de o luna legătura este serioasă. Ea a adăugat că totul merge bine, dar că nu se va muta niciodată în Turcia. La începutul anului, Andreea Marin și Ștefan Bănică, căsătoriți de câțiva ani, au anunțat tot pe Facebook că divorțează.

Sursa: Ziare.com

Distribuie articolul: