Andreea Marin tocmai a confirmat faptul că va reveni în televiziune din această toamnă, urmând a produce și prezenta o emisiune despre oameni valoroși, care împrumută elemente din celebrul format “Surprize, Surprize”. Emisiunea va fi difuzată la TVR în fiecare sâmbătă seară. “E un format pe care l-am gândit special pentru televiziunea națională, amplu, ce își dorește să aducă pe micul ecran oameni valoroși și să schimbe vieți în bine”, a declarat Andreea Marin pentru presa de peste Prut. “Cred că ar avea succes, oamenilor le e dor de surprizele plăcute ale vieții, de povești adevărate, nu contrafăcute, de bucurii spontane, de programe în care se pune suflet. Dar conceptul gândit de mine acum este diferit, deși la fel de plin de viață. Sunt omul surprizelor și așa voi rămâne”, a adăugat Andreea Marin.

Stresul din ultimele luni de după divorț, munca epuizantă și alimentația haotică și-au pus amprenta asupra stării generale de sănătate a Andreei Marin, nu doar asupra siluetei sale. În momentul în care a realizat că se confruntă cu o reală problemă de sănătate, vedetă a decis să apeleze la specialiști pentru a o ajuta să revină la silueta de odinioară și pentru a-și recăpăta echilibrul atât emoțional, cât și corporal, și abia apoi, că efect secundar, să piardă în greutate. Andreea Marin a revenit la siluetă de odinioară urmând un tratament de detoxifiere la o clincă din Bodrum, Turcia.

Acum face fitness, yoga și ia ore de gătit, fiind mereu sub supravegherea specialiștilor calificați în domeniu. După toate astea, își reechilibrează metabolismul cu ajutorul unui sistem revoluționar care îi ajută corpul să ardă mai multă grăsime decât o făcea în mod obișnuit. Scopul Zânei Surprizelor este unul demn de urmat: “Vreau să învăț să trăiesc frumos și demn până la capăt.”

Sursa: Agentiadepresamondena.ro 

Distribuie articolul: