Andreea Marin a primit numeroase cuvinte de apreciere și sisținere de la oamenii de rând, admiratorii ai săi, după încheierea colaborării sale cu TVR. Aceștia și-au exprimat dorința de a revedea o emisiune frumoasă și curată precum „Prețuiește Viața”. Deși momentan nu există niciun plan pentru reluarea acestei emisiuni, Andreea le pregătește românilor o surpriză de proporții. 

În curând va organiza, în 14 orașe ale României, turneul național „Prețuiește Viața”. Decizia Andreei Marin de a renunță la contractul cu TVR și a nu mai realiza emisiunea a generat o avalanșă de mesaje de regret din partea publicului. Nu puțini au fost acei care au apreciat inițiativa Andreei de a realiză o emisiune de divertisment decentă, curată, în cadrul căreia mulți oameni și-au reagasit speranța și dreptul la viață, și care și-au exprimat public de a revedea proiectul „Prețuiește Viața” din nou pe TV.

 Andreea si vedete

Pentru ei, Andreea Marin muncește din greu perioadă această, pentru a organiza anul acesta, în 14 orașe ale României, turneul național „Prețuiește Viața”, după cum ea însăși a dezvăluit astăzi pe pagina ei de Facebook.

„Vă mulțumesc în numele unei echipe minunate pentru încredere, susținere și omenie! În curând, voi veni în 14 dintre orașele țării cu turneul național „Prețuiește Viața”, acum în pregătire. Pe curând, prieteni dragi”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: