Andreea Marin începe turneul anual tradițional „Prețuiește Viața”, desfășurat sub umbrela Școlii Mamelor. Anul acesta, Zâna ajunge cu surprize pentru mame și pici în 14 orașe din România, iar înscrierea la evenimente are loc, în premieră, electronic. Vedeta a lansat o aplicație prin care mamele se pot asigura că vor ajunge la evenimentele Andreei.

Caravana „Prețuiește Viața” are o aplicație online, unde potențialele participante pot afla totul despre ceea ce se pune la cale în cele 14 orașe ale României, unde Andreea Marin va ajunge, începând cu săptămâna viitoare. Intrarea la evenimente este gratuiră, însă locurile sunt oricum limitate de spațiile care vor găzdui întâlnirile. Andreea Marin le promite mamelor și copiilor care vor veni la întâlnirile cu ea surprize frumoase și premii speciale.

„Dacă vrei să apeși pe toate butoanele, să te înscrii la evenimentul din orașul tău pentru a ne întâlni față în față și a pleca acasă cu sufletul plin, intră pe aplicație direct și vezi toate paginile cu surprizele cuprinse în ele. Joacă-te virtual cu noi și câștiga un dar neașteptat pentru tine, încărca o poză cu îngerașul tău pentru care poți câștiga premii minunate sau chiar Marele Premiu, poți urca pe scenă să pleci cu el acasă la evenimentul „Prețuiește Viața” din orașul tău! Meriți o seară de neuitat pentru tine și eu îți promit că îți aduc poftă de viață, motivație, sprijin și bucurii! Iar pentru copilul tău : daruri și șansa de a merge împreună cu tine, dar și cu mine, în Tabăra Naturii de care ne vom bucura împreună în inima țării, în vara această!”, este mesajul transmis de Andreea Marin prin intermediul Școlii Mamelor, proiect inițiat de vedeta TV, odată ce a devenit mamă.

Aplicatia

Distribuie articolul: