Consiliul Național al Autovizualuilui din România a aprobat  astăzi noua grilă a TVR 1, care cuprinde mai puţine producţii de divertisment şi mai multe filme şi în care nu se mai regăsesc emisiunile „Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin şi „Duminica în familie”.

Totuși emisiunea „O dată-n viaţă”, prezentată de Iuliana Tudor, va fi difuzată în continuare la TVR 1, aceasta va rămâne principala emisiune de divertisment de la TVR 1.

Alina Amza, coordonator cu atribuţii de producător executiv al TVR 1, a spus că noua grilă a televiziunii a fost discutată în luna decembrie de Comitetul Director al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi va fi lansată începând din 24 ianuarie.

Ea a mai spus că această grilă va fi difuzată la TVR 1 timp de aproximativ două luni, până când va fi lansată grila de primăvară a televiziunii.

Cele două emisiuni ar urma să intre din nou în grila TVR 1 în primăvară, având în vedere că nu au fost difuzate încă toate ediţiile pentru care au fost semnate contractele cu Andreea Marin şi Ramona Bădescu, respectiv societăţile alături de care TVR produce aceste programe.

UPDATE: Pentru ca această știre să nu pornească minciuni și calomnii, Andreea Marin a postat pe pagina sa de facebook adevăratul motiv pentru care emisiunea sa, „Prețuiește viața”, nu va fi difuzată pentru o perioadă. Aceasta a anunțat telespectatorii că emisiunea va difuzată din primăvara acestui an.

Vezi declarația:

Distribuie articolul: