Andreea Marin a fost subiect activ de presă în 2013 și se pare că media o va iubi și în acest an. Chiar de la începutul lui 2014 au apărut știrile despre căsătoria vedetei de televiziune, multe instituții de presă ajungând să speculeze la această temă și asupra prezenței Andreei ca invitat în studio ce va vorbi la acest subiect. Tacticoasă din fire, Zâna Surprizelor i-a pus pe toți la respect și i-a încurajat pe admiratori printr-un mesaj public.

Prezentatoarea de la TVR1 a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, asigurându-și admiratorii că nu va ceda presiunilor presei și nu va face dintr-un eveniment din viața personală o telenovelă. “Dragi prieteni, vă rog să nu vă lăsați manipulați de promisiunile diverselor televiziuni, care se folosesc de numele meu difuzând spoturi de promovare fanteziste. Nu credeți atunci când un astfel de spot vă anunță că în platou se va afla Andreea Marin pentru a vorbi despre viața personală, în prezent despre căsătorie sau orice aspect legat de acest eveniment. Sunt un om cu capul pe umeri și dacă am spus clar că nu-mi doresc interviuri televizate pe acest subiect, intim pentru mine, nu o voi face. Subliniez din nou acest lucru, pentru ca voi să nu credeți în ceea ce vă promit alții în numele meu. Nu îmi voi transforma un eveniment ce ține de viața privată într-o telenovelă, atât cât depinde de mine. O zi bună! Cu drag, Andreea”. 

Andreea Marin

Amintim că Andreea Marin a anunțat în primele zile din acest an că a făcut un pas important în relația sa cu iubitul ei Tuncay Ozturk, rugând deasemenea pe toată lumea să-i respecte intimitatea și să-i înțeleagă decizia de a fi discretă la acest subiect. “Vă mulțumesc pentru că-mi înțelegeți nevoia de discreție, mi-am dorit să trăiesc momentul nostru frumos și sensibil doar la adăpostul vieții noastre private, fără fast, simplu și cu decența potrivită amândurora. Și dacă alegerea mea este să nu intru în detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper să îmi înțelegeți și această alegere și nevoia sufletească. Aș vrea tare mult să vă rog să nu vă supărați pentru faptul că nu îmi doresc interviuri cu privire la căsătorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorință profundă de a păstra puritatea unui asemenea moment. Mulțumesc pentru fiecare gând bun, vă îmbrățișez, cu respect și aceeași dăruire, Andreea”.