Andreea Marin îndeamnă femeile din comunitatea ei online, Școala Mamelor, să se alăture în această seară protestului părinților din Piață Romană, București, în speranța că se va găsi o soluție urgentă pentru ridicarea tuturor câinilor vagabonzi de pe străzile capitalei României. Acest lucru se întâmplă după tragedia unei familii care și-a pierdut copilul, sfâșiat de câinii străzii. Andreea Marin s-a declarat îngrozită de tragedia întâmplată zilele trecute, când un copil de patru ani a murit sfâșiat de câinii maidanezi, și astfel își îndeamnă membrii comunității Școala Mamelor să se alăture protestului din această seară din Piață Romană. “Fac un apel către toate mamele și întreaga comunitate de la Școala Mamelor pentru a merge mâine în Piață Romană. Eu nu voi fi acolo, dar mă alătur din toată inima acestui demers”, spune Andreea.

“Dacă aștept să vină altul să-mi rezolve problema, mâine un om drag iese pe stradă și va păți același lucru. Nu trebuie să stăm cu brațele încrucișate sau să așteptăm ca altcineva să facă totul pentru noi. Nu e vina câinilor, dar sunt atât de mulți câini care trăiesc pe străzi, s-a ajuns prea departe… Nu se mai poate rezolva problema decât printr-o măsură radicală”, a declarat Andreea Marin la Realitatea TV.

Vedetă de televiziune susține găsirea unei soluții urgente pentru ridicarea maidanezilor de pe străzi pentru ca o nouă tragedie să nu se mai întâmple. În această seară, începând cu ora 19:00, în Piață Romană, va avea loc un protest al comunității online a părinților. Se vor cere măsuri imediate și eficiente pentru asigurarea dreptului la viață și siguranță animalelor fără adăpost.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: