Andreea Marin este o mămică model şi vrea să-şi petreacă mult timp alături de fiica sa Violeta, în vârstă de 6 ani. “Fac tot ce pot să nu lipsesc de la şcoală atunci când părinţii sunt chemaţi şi încep ziua cu o oră petrecută cu ea”, a povestit vedeta despre felul în care vrea să fie cât mai aproape de fiica ei.

 

Misiunea de părinte nu este deloc uşoară şi Andreea Marin ştie acest lucru. “Eu cred că oricât de ocupaţi am fi, e doar vina noastră dacă amânăm nevoile copiilor noştri şi timpul petrecut împreună, care e atât de preţios pentru ei. De aceea, îmi impun să încep ziua cu o oră petrecută cu Violeta şi să avem timp pentru noi şi seara”, a povestit Andreea Marin pentru revista “Ce se întâmplă, doctore?”.

Aceasta a adăugat: “Cât priveşte weekend-ul, e obligatoriu să ieşim în locuri interesante pentru ea. Fac tot ce pot să nu lipsesc de la şcoală atunci când părinţii sunt chemaţi sau să nu pierd momentele de suflet pentru ea, zilele ei speciale din an. Vreau să mă simtă trup şi suflet lângă ea, nu doar cu vorba”.

Sursa/foto: www.libertatea.ro

Distribuie articolul: