Andreea Marin a vorbit, miercuri seara, în cadrul unei emisiuni televizate, despre dorința sa de a avea încă un copil. Ea a mărturisit că a prins curaj abia după ce fiica sa a vorbit despre acest lucru. Vezi cum își laudă Zâna soțul.

“Să dea Dumnezeu să avem parte de o binecuvântare ca asta. Violeta a deschis subiectul, așa am avut curaj”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars. Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că fiica sa face foarte bine diferența între tatăl său, Ștefan Bănică, și noul soț al mamei sale, Tuncay Ozturk. “Violeta își iubește tatăl și nu încurcăm lucrurile”, a menționat ea.

 Andreea și Tuncay

Ea a discutat, din nou, despre faptul că ea și soțul său nu s-au luptat să își țină căsătoria secretă. “Știam că se află, pentru că informațiile sunt trimise la centru, nu pot fi ținute local (la primăriile din localități – n.red.) și se află. Nu e un secret de ținut pe viață, însă nu ne-am dorit să fim înconjurați de camere și blițuri”, a continuat aceasta.

 Andreea Marin

Andreea Marin a vorbit și despre viață pe care o trăiește alături de partenerul sau. Această a precizat că ea și soțul sau gătesc împreună și că se comportă precum o familie normală. “E foarte bun în bucătărie. M-a învățat să gătesc ce știe el, l-am învățat ce știu eu. La ei, ingredientul face diferență”, a adăugat Andreea.

Sursa: Ziare.com

Foto: Facebook

Distribuie articolul: