Andreea Marin poate fi luată ca exemplu pentru curajul de a trece peste fiecare impas al vieţii. Vedeta a mărturisit că este pregătită să ofere din nou iubire.

Andreea Marin pare mai împlinită ca niciodată pe toate planurile. În primul rând, este mândră de fiica ei, mai ales că Violeta este premiantă şi are rezultate foarte bune la învăţătură. Deși are doar 10 ani, micuța a scris un scenariu de teatru pe care l-a pus în scenă cu ajutorul mamei sale. Vedeta a mărturisit că o va lăsa pe fiica ei să aleagă orice carieră îşi doreşte, dar a adăugat că fiica ei este pasionată de matematică, aşa cum era şi ea. Un alt motiv de împlinire îl reprezintă noul ei iubit, care este consul, și care pare s-o facă pe Andreea să guste dintr-o altfel de dragoste… mai matură.

„Fiica mea avut un an foarte bun la şcoală şi sunt foarte mândră de ea. Nu vreau să exagerez, vreau să-şi trăiască copilăria. Când a fost întrebată ce-şi doreşte, ea a spus că nu este pretenţioasă. M-a uimit. Nu s-a mai întâmplat acest lucru în anii trecuţi, semn că s-a maturizat. Cred că este un copil fericit cu viaţa pe care o are. Nu cere multe. Este un copil cu anumite înclinaţii, în ceea ce priveşte limbile străine. Îi place să scrie, a scris de curând un scenariu pentru o piesă de teatru cu colegii ei. Am cumpărat cartoane pentru decoruri. Îi place matematica. Altfel, 2017 a fost un an bun pentru mine, a fost bun că am divorţat. Eu cred în dragoste, pot să iubesc mai matur acum”, a declarat Andreea Marin pentru Antena Stars.

Vezi și: Andreea Marin mai vrea un copil! Iată ce a spus vedeta (Foto)

Distribuie articolul: