Andreea Marin a acordat recent un interviu în care a vorbit, printre altele, despre relaţia cu noul ei iubit, şi a lăsat să se înţeleagă că în relaţia lor, nu sunt excluse planurile de căsătorie.

Vorbind despre relaţia cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, Andreea Marin a declarat că dragostea pe ea o face să fie mai creativă, mai inspirată şi mai fericită.

Andreea Marin în vârstă de 43 de ani pare să savureze din plin noua ei iubire, iar planurile de căsătorie intră în discuţie în cazul celor doi.

Andreea Marin nu se sfieşte să răspundă sincer la întrebarea dacă se va căsători din nou, şi a lăsat să se înţeleagă că acest lucru s-ar putea întâmpla în curând.

„Nu există nu se poate». Acesta este şi motto-ul meu în viaţă. Când iubim suntem mai creativi, mai fericiţi, îţi dă putere, încredere. Eu sunt genul de persoană care se ridică mereu din genunchi şi merge mai departe. Nu vă grăbiţi… Când va fi, vei fi invitat”, a răspuns Andreea Marin atunci când a fost întrebată dacă se va căsători în curând.”

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în vârstă de 32 de ani, consulul României în Libia, au o frumoasă relaţie de iubire încă din primăvara anului trecut, iar de atunci vedeta se simte mai fericită şi mai împlinită ca niciodată.

Distribuie articolul: