„Zâna surprizelor” și cea mai îndrăgită moderatoare TV din România este omagiată astăzi, 22 decembrie. Andreea Marin a dezvăluit ce-și dorește de la viață cel mai mult.

Superba vedetă TV împlinește astăzi 45 de ani. Persoanele dragi și prietenii virtuali s-au grăbit să-i ureze „La mulți ani” astfel Andreea Marin a ținut neapărat să le aducă mulțumiri tuturor pentru cuvintele calde și frumoase.

Aceasta a făcut o postare pe rețelele sociale distribuind mai multe fotografii. Moderatoarea tv și-a însoțit postarea cu un comentariu în care a dezvăluit ce așteptări are de la viață: „45 de stele în varful bradului ce este viața mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvantată. 45. Sănătoși cu toții să fim! Să zâmbim, să iubim! Sa clădim! La mulți ani tuturor! Azi, de ziua mea, e ziua voastră în viata mea! Mulțumesc!”.

Nu putem să nu menționăm că vedeta arată așa de parcă a descoperit elixirul tinereții și este la fel de superbă ca atunci când am cunoscut-o pentru întâia oară, în ziua când a devenit „Zâna surprizelor”.

Citește și: Andreea Marin, din nou, în centru atenției, la brațul iubitului (Foto)

La mulți ani, frumoși și sănătoși, Andreea Marin!

Sursa: Facebook

Vezi și: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică e o frumusețe de fată. Imagini rare cu Violeta, care tocmai a împlinit 12 ani (Foto)

Distribuie articolul: