Pe scena  Premiilor VIP s-a produs un mic incident între Andreea Marin și prezentatoare evenimentului, Adriana Nicolae. Cele două s-au aflat pentru prima data față în față după ce presa scria acum un an  că copilul Adrianei Nicolae ar fi al unui actor renumit căruia i se mai spune ”Junior”. Astfel, ”zâna surprizelor” a dorit să afle dacă este sau nu soțul ei tatăl copilului actriței.

În România mai multe tabloide au scris despre bănuielile precum că soțul Andreiei Marin, Ștefan Bănică Junior, ar fi tatăl copilului unei actrițe. Vedeta de televiziune, a spus acum un an, când izbucnise scandalul că de fapt această actriță încearcă să-și facă publicitate. Interpretul, bănuitul tată, a negat faptul că l-ar fi legat ceva de Adriana Nicolae.

La întrebarea premiantei ” soțul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?”, actrița a răspuns evazim, spunând că nu ar vrea să comenteze asta. 

“Pe scena, m-am întâlnit cu Adriana Nicolae, pe care cu ani în urmă o alegeam chiar eu în corpul de balet al Surprizelor, careia îi făceam mai apoi o surpriză în care era implicat și soțul ei de atunci, actorul pe care îl respect foarte mult, Florin Piersic Junior. Soțul meu a ajutat-o apoi și a lucrat cu ea, deci am tratat-o amândoi ca pe o prietenă și nu ne-am închipuit ce surpriză neplăcută avea să ne rezerve naivitatea noastră peste ani”, spune Andreea Marin într-un interviu pentru Agenția de Presă Mondenă. 

“Platită, probabil, de un tabloid sau cu dorința de publicitate, Adriana a lăsat să se înțeleagă cu ceva timp în urma că soțul meu este tatăl copilului ei, fără a afirma sau nega direct acest lucru, ci ascunzându-se pur și simplu când ața-zisul zvon a explodat în tabloide. Ne asumăm că oamenii pot fi curioși, dar nu putem fi atât de înțelegători încât să suportăm să fim hărțuiți fără limite și fără motiv real, noi și copiii noștri. De aceea, soțul meu a și dat în judecată tabloidul care a întreținut această idee falsă și procesul este în curs. Asadar, deși căutata pentru a răspunde concret la întrebări, ea a lăsat lucrurile nelămurite, conștientă fiind că asta înseamnă ca familia noastră să fie hărțuită de presă pe nedrept”, adaugă zâna surprizelor. 

Vezi aici video cu incidentul de pe scenă. 

Distribuie articolul: