Andreea Marin mărturisește că s-a căsătorit atât de curând, după divorț, cu Tuncay Ozturk întrucât, în cazul ei, timpul se scurge mult mai repede decât la alții. Și, la urma urmei, spune ea, care ar fi garanția că dacă ar fi așteptat mai mult timp ar fi fost mai bine? 

Despre viața Andreei Marin au fost scrise pagini întregi în ziare și reviste, iar emisiunile de televiziune și radio i-au alocat spații generoase în emisiile lor. Recent, în cadrul unei emisiuni TV de la un post privat de peste Prut, Andreea i-a lămurit pe fanii ei în multe întrebări legate de căsătorie, încredere, lovituri, dezamăgiri, fericire și bârfe.

Vedeta tv a fost întrebată de prezentatoarea emisiunii dacă a deranjat-o faptul că unii oameni au considerat că s-a recăsătorit foarte repede, la doar câteva luni de la divorțul de Ștefan Bănică jr. “Care-i garanția că dacă aștepți o perioadă e mai bine? Poate nu mai am atât de mult timp de așteptat, poate că timpul pentru mine curge mult mai repede decât pentru alții și asta e un lucru dovedit. Lucrurile decurg astfel și n-am să mă scuz pentru asta”, a punctat Andreea.

 Andreea și Tuncay

Andreea Marin învață limba turcă

Prezentatoarea TV a declarat în mai multe rânduri că apreciază nespus de mult faptul că soțul ei, Tuncay, și-a „părăsit” țara pentru a locui alături de ea în România. Este un gest de iubire, lăudabil, pe care acum pare să îl întoarcă la fel de frumos. Vedeta a început să ia cursuri de limbă turcă pentru a putea comunica mai ușor cu Tuncay.

„M-am apucat de studiat limbă turcă. Nu e ușor, nu e o limbă ușoară. Avem gramatică total diferită și de aceea nu pot spune că e ușoară. Gramatică lor e destul de grea, diferită de a noastra”, a declarat Andreea, conform WOWbiz.ro. Andreea Marin a comunicat până acum cu soțul ei doar în limbă engleză.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: