Povestea personală de succes a Monicăi Pârlici a redevenit subiect de discuție peste Prut. Înregistratea video, în care s-a filmat adolescenta pentru un show culinar din România continuă să fie distribuit și apreciat în România, iar una din aprecieri a venit chiar din partea Andreei Marin. Ce a declarat vedeta, aflați mai jos.

„Atâta frumusețe, bun simț, educație aleasă, înțelepciune, putere de a ierta, toate într-un copil minunat… Nu vreau să judec, mă întreb doar cum va fi ziua când fetița va face drumul către „mămica” și se vor privi din nou … Vreau să cred că are un motiv bun, chiar dacă neștiut, să piardă bogăția acestor ani alături de fetițele lăsate în urmă”, scrie Andreea Marin, pe pagina sa oficială de pe Facebook. Mesajul vedetei române de televiziune a stârnit sute de comentarii din partea internauților.

În reportajul video realizat pentru showul culinar „Junior Chef”, desfășurat în România acum un an, Monica mărturisea: „Noi suntem 3 surori și toate suntem în grija tăticului, care ne oferă educație deja de 9 ani, pentru că mămica noastră a plecat cu 9 ani în urmă. A plecat în Elveția pentru a munci și nu s-a mai întors. Mămica mea și-a creat acolo familie, are un copilaș. Mă bucur că m-a văzut la televizor și a văzut ceva de bine despre mine. Eu am vrut ca mămica să se emoționeze de la poeziile mele și să-i trezească un sentiment de dor foarte puternic, pentru că ei și așa îi este dor, știu sigur asta. Suntem copiii ei și, ca mamă, ea ne iubește, chiar dacă este departe. Ne-am obișnuit deja să facem și treburile mamei. Tatăl nostru spune că deja ne-am călit: facem curat, nu ne alintăm când e vorba de muncă.” Înregistrarea video publicată pe internet a fost văzută deja de circa 43 000 de persoane.

foto: facebook

foto: facebook

Amintim că Monica Pârlici este câștigătoarea ediției I a concursului „Moldova are Talent”. Fetița a câștigat un premiu în valoare de 500 000 de lei.

Uite-te cateva secunde si vei dori sa vezi tot! O fetiță deosebită , Domnul să o binecuvinteze pe ea si întreaga familie !

Posted by Miron Pit on 23 Decembrie 2014

Distribuie articolul: