„Andreea Marin Banică apare în ipostaze nemaivăzute până acum, transformată de machiaj și trucuri vestimentare, totul pentru comedia „Ho Ho Ho 2″, care are premiera în luna noiembrie”, scrie agentiadepresamondena.com. „Vedeta de televiziune intră în pielea unui personaj negativ, care, în mod surprinzător, dovedește a avea un mare lipici la cei mici.

Andreea Marin joacă rolul directoarei unui orfelinat, o femeie dură, plină de frustrări, rigidă, care își varsă necazul asupra celor din jur”, informează aceeași sursă.

„Mi-a fost greu să intru intru în rol, înainte de toate. Asta deoarece nu sunt actriță. M-a ajutat faptul că am avut deschidere, încredere din partea producatorului și a regizorului, și am fost lasată să improvizez destul de mult pe marginea scenariului.

De exemplu, pentru a ma îndepărta cât mai mult de ceea ce sunt în viața reală, fiind greu să îi determin pe cei din fața ecranului să uite că sunt Andreea Marin pe care o vad adesea la TV, mi-am propus să am un corp aproape dublu.

De aceea, pe costume întotdeauna a existat un strat din burete. Am adaptat tot textul meu la limba moldovenescă, dar nu la cea a copilariei mele, ci m-am intors la cărțile lui Creangă și le-am studiat din nou, pentru a folosi și arhaisme care dau savoare coversațiilor”, a afirmat vedeta pentru agentidepresamondena.com.

Noua comedie „Ho Ho Ho 2″, va avea premiera pe 23 noiembrie pe marile ecrane din România. 

Distribuie articolul: