“Săptămâna aceasta la București a avut loc o întâlnire-experiment cu oameni interesați de un stil de viață sănătos. Andreea Marin a fost printre participanții care a militat în fața participantilor despre modul în care trebuie să avem grijă de corpul nostru”, scrie agenția de presă mondenă. “Andreea Marin și designerul Silvia Serban au militat în fața participanților despre cum trebuie să avem grijă de corpul nostru, atunci când avem convingerea ca suntem cei mai ocupați oameni de pe pământ și nu ne rămâne timp pentru nimic.

Importanța mișcării fizice a fost accentuată și de reprezentantți World Class, Anca Bucur și Alexandru Marcu, care au exemplificat câteva acțiuni pe care o persoană care petrece peste 9 ore într-un birou le poate face pentru a atenua efectul devastator al sedentarismului”, scrie aceeași sursă.

Ultima data Andreea Marin a fost la Chișinău în luna iulie, când le-a dat o lecție de viață femeilor din Republica Moldova. Vedeta de televiziune este cunoscută ca fiind una dintre cele mai active persoane publice din România care organizează diverse acte de caritate.

Distribuie articolul: