Zâna Surprizelor revine de fiecare dată cu drag la Chișinău. Sâmbătă seară, vedeta TV a fost invitata de onoare a proiectului „Sănătate. Educație. Familie” și a onorat cu plăcere această chemare. Și de această dată Andreea a atras atenția tuturor nu doar prin discurs, ci mai ales pentru prezența plină de eleganță!

Fondatoarea proiectului „Prețuiește Viața” a vorbit femeilor de la Chișinău despre putere, sănătate și demnitatea de a-și trăi viața, discursul său pliindu-se cu cel al medicului obstetrician-ginecolog Maxim Calaraș.

„Iubesc să simt schimbarea în bine din interior, entuziasmul sincer, emoția spontană a oamenilor în evenimentele „Prețuiește viața!” Seara de la Chișinău a fost o bucurie, pur și simplu. Următoarea întâlnire cu românii din diasporă: la Londra, în ultima săptămână din martie. Pe curând!”, dezvăluie, post-eveniment Andreea Matin.

Pentru ieșirea de ieri, Andreea a ales să poarte o ținută la designul căreia a contribuit ea însăși: o rochie-sacou din linia de haine creată în colaborare cu designerul basarabean: Nadya Gudumak.

„Surpriză la Chișinău: nu doar eu am ales să port rochia-sacou din colecția noastră, acum și pe negru. O port cu plăcere în continuare, însă, și pe cea albă”, a mai ținut să comunice vedeta.

Foto: Instagram, Facebook