Andreea Marin mărturisește că îi este recunoscătoare iubitului ei, Tuncay, pentru că și-a lăsat țara pentru a fi alături de ea. Vedeta apreciază faptul că fizioterapeutul este un bărbat liniștit, de casă și că, mai presus de toate, se înțelege bine cu fiica ei, Violeta.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk formează un cuplu de mai bine de jumătate de an, iar recent s-au logodit. Au o relație matură, responsabilă, bazata pe iubire și respect. Despre acest lucru vedeta mărturisește și  pe pagina sa de facebook.

“Tuncay m-a făcut să înfloresc pur și simplu. Ne înțelegem foarte bine, dar eu sunt fericită pentru un alt detaliu: înțelegerea acestui bărbat cu copilul meu. El mi-a adus liniște, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă și pe dinafară și pe dinauntru și cred că e important că nu e român, nu îl interesează ce se întâmplă aici la noi. Nu bagă în seamă tabloidele așa cum ar face un român, nu e implicat în lumea asta și din punctul meu de vedere e perfect”, a mărturist Andreea la WOWbiz.

Distribuie articolul: