Surprize-surprize din partea Andreei Marin. La aproape jumătate de an de la divorţul de Ştefan Bănică, diva şi-a făcut apariţia cu un nou iubit, care este turc.
“Da, sunt împreună cu un om. Ne-am cunoscut în Turcia. Avem deja 2 luni de când suntem împreună”, a declarat Andreea Marin pentru un post TV. Fosta zână a Surprizelor a mai menţionat că diferenţa de 11 ani dintre ea şi noul iubit nu se simte, pentru că cel mai important este ca doi oameni să se înţeleagă.

Toate ar fi fost bune şi frumoase, doar că şi fostul şoţ al prezentatorei are ceva de spus, acuzând-o că relația ei cu turcul Tuncay Ozturk ar fi început pe când ei încă erau căsătoriți. “Zâna” nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat imediat replica: “Nu pot trăi după speculaţiile unora şi altora. Cert e că suntem prieteni la acest moment, însă îmi doresc foarte mult şi ne dorim amândoi ca această prietenie să evolueze frumos. Suntem doi oameni care au găsit puncte comune şi în profesie şi în viaţa de zi cu zi. Aşa că lăsăm viaţa să meargă înainte şi să ne surprindă frumos”

Andreea Marin (38 de ani) și Tuncay Ozturk (26 de ani) se cunosc de peste doi ani, de când vedeta a devenit pacienta clinicii Acibadem. Confirmarea relației lor a survenit pe 27 mai, când cei doi au fost fotografiaţi împreună, la cumpărături.

Întrebată de jurnaliști dacă e fericită acum, Andreea a răspuns sugestiv: “Sunt fericită, dar nu în noua conjunctură din viaţa mea, fiindcă pentru mine nu e nouă, e nouă doar pentru voi.”

Sursa: ProTV.ro

Distribuie articolul: