Andreea Marin va reveni în televiziune duminică, 20 octombrie, urmând să prezinte la TVR 1, în Prime Time, „Preţuieşte Viaţa”, o emisiune-gigant, de trei ore live, așa cum și-a obișnuit publicul în ultimii 15 ani. În promo-ul emisiunii, Andreea apare purtând rochii elegante, dar și sărind cu parașuta. Duminică seara, o vom putea revedea pe Zâna Surprizelor în plină acțiune, în mediul în care se simte cel mai bine și unde a scris istorie pe parcusul sezoanelor „Surprize, Surprize”. De această data, Andreea va realiză „Preţuieşte Viaţa”, un show grandios în care va aduce în lumina reflectoarelor oameni deosebit de valoroși, dar foarte puțin cunoscuți de public. Show-ul va avea explozie emoție, bucurie de a trăi și optimism, dar și rezolvări de situații spectaculoase, a declarat Andreea.

Pentru promo-ul noii emisiuni, ce rulează deja pe TVR, Andreea a purtat cinci rochii de seară superbe, dar a și sărit cu parașuta de la 3500 de metri altitudine.

„Am 39 de ani, dar am trăit, văzut, simțit câți alții într-o sută. Trăiesc intens, simț că am aripi! Viață mea a însemnat și vârf și prăpastie, dar am ales să mă ridic și să îmi ajut destinul cu voința, paisune și credința. M-am încăpățânat să îmi păstrez spiritul tânăr, trupul sănătos, mintea limpede și inimă curată. Eroii mei sunt oameni cărora le păsa! Luptă, iubesc și prețuiesc viață! Îi aduc în casele voastre în serile de duminică și va promit bucuria de a trăi și schimbare”, spune Andreea Marin în spotul TV.

Sursa-Foto: Agenţia de Presă Mondenă