Andreea Marin nu se mai ascunde şi după zvonurile apărute în presă referitoare la noul său iubit, Adrian Brîncoveanu, vedeta a ţinut să le confirme. Este liniştită, dar mai ales împlinită alături de omul care de o bună perioadă de timp îi este alături.

Foto: Ph-online

Foto: Ph-online

De câteva luni de zile, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

„Din moment ce ieşi la lumina zilei cu cineva de mână sau nu, în cazul acesta cu cineva de mână, îţi asumi faptul ăsta. Dacă vrei să fii un om discret, să-ţi trăieşti viaţa în limite…. aceasta este decizia mea, după o experienţă nefastă trăită de curând. Am fost poate prea deschisă, prea normală. Am învăţat ceva dintr-o experienţă anterioară. În cazul acesta, sunt alături de un om care are o meserie specială. Este un diplomat, are o meserie care cere discreţie. Dacă tu eşti în fotografii şi cu informaţii pe toate gardurile eşti cam uşor de identificat. Poate unii nu înţeleg de ce nu am răspuns imediat. Nu este firesc să fii într-un loc public să vină cineva să îţi bage în ochi două telefoane, fără să îţi ceară voie să te filmeze. Poate că celălalt care nu e persoană publică poate nu îşi doreşte acest lucru. (…) Am avut parte de linişte. Aceste luni te ajută să creşti frumos într-o relaţie. Noi am mai ieşit împreună şi înainte. Da, sunt liniştită şi fericită, nu vreau să fac confesiuni despre asta.”, a povestit Andreea Marin.

Citește și:  Presa din România: Andreea Marin se iubește cu un bărbat, care e cu 12 ani mai tânăr decât ea

Vedeta a mai explicat că nu poate fi cucerită cu o simplă floare. Este nevoie de mai mult, de încredere, de respect, de gesturi făcute din suflet pentru ea. Precizăm că Adrian Brîncoveanu este cu 12 ani mai tânăr.

La vârsta mea venerabilă e nevoie de mai mult, de sentimentul de încredere, de protecţie şi de masculinitate, trebuie să simt că am un bărbat alături”, a mai spus Andreea Marin la TV.

Foto: Click.ro

Foto: Click.ro

Sursa: viva.ro