Rareori avem ocazia să o auzim vorbind despre soț și familie, chiar și așa, Andreea Esca ține să-și bucure fanii cu fotografii în care apare alături de copii sau soț. 

În acest weekend, Andreea ne molipsește cu voie bună la piscină. Jurnalista a postat o imagine pe contul său de Instagram, în brațele soțului ei. Soțul prezentatoarei, Andre Eram o ține în spate pe soție, în timp ce ea își bea cafeaua chiar în apă.

Collages2

Andreea a mărturisit că se consideră o norocoasă să aibă un soț cum este Alexandre. Cei doi s-au căsătorit acum 19 ani, după 3 ani de relație.

Faptul că întâlnești sau nu pe cineva cu care să te potrivești o lungă perioadă de timp e chiar o loterie. Eu cred ca am avut norocul să întâlnesc pe cineva care să mă susțină și să mă încurajeze. Cred că este foarte important să ai alături un bărbat care să înțeleagă ceea ce faci, să te susțină, să te încurajeze”, a declarat vedeta pentru Cancan.ro.61720678

Andreea Esca și Alexandre Eram au doi copii: Alexia și Aris. Soțul său este născut în Statele Unite, mama lui fiind franceză, iar tatăl armean, de profesie arhitect.

Distribuie articolul: