Interpreta Andreea Bănică și-a luat rămas bun, ieri, de la soarele și plaja din Insulele Caraibe, de care s-a bucurat din plin în vacanța din acest an. Și-a început călătoria cu Miami Beach, a trecut și prin Curacao, ca mai apoi s-o vedem în costume de baie senzuale și pe Insulele Caraibe. Vezi cât de „fierbinte” și-a petrecut timpul Andreea în locațiile sus-amintite.

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Banică a tot postat în utimul timp, fotografii din diferite locații turistice, cu diferite panorame și „personaje”. A început cu un selfie de la un „spectacol superb cu delfini și orci” chiar din spusele interpretei:

Ca mai apoi s-o vedem în inima Junglei din Miami, unde s-a distrat de minune cu câțiva papagali extraordinari, dar și alte păsări frumoase: 

 

Nu a uitat Andreea să posteze și imagini care vizează direct orașul Miami, afișat printr-o priveliște frumoasă cu un vapor în spate și cu un local pe care la vizitat:

După Miami, Bănică s-a delectat și cu plaja din Curacao, unde a făcut o fotografie cu un băiețel pe care „l-ar lua acasa de drag ce i-a picat”, din declarațiile de pe Facebook:

 

Iar peste 4 zile, interpreta deja se bucură de soarele din Barbados, alături de o „nouă cunoștință cu care socializează în St. Lucia”:

 

Ca mai apoi s-o vedem pe frumoasa blondă care le zice fanilor că îi lipsesc foarte mult, direct din Antigua, St Kitts și Maho Beach – Sint Maarten:

 

Vacanța de vis a Andreei Bănică este cea pe care și-o dorește fiecare, nu ai decât să fii la fel de sexy și de talentată, și poate anul viitor mergi și tu!

Sursa foto: Arhiva personală/Facebook

Distribuie articolul: