Ani la rând a fost apreciată pentru podoaba sa capilară, multe dintre fane dorind să afle marele secret al Andreei Bănică. Ieri, însă intepreta de peste Prut și-a surprins admiratorii virtuali cu un nou look. Aceasta s-a tuns scurt pentru a contribui la realizarea unei cauze nobile: cea de a ajuta femeile bolnave de cancer.

Despre acest pas, artista din România a anunțat atât pe rețelele de socializare, cât și pe blogul său, acolo unde a explicat și de ce și-a propus să apeleze la această schimbare majoră:

„După ce am născut, am simțit nevoia de ceva nou, de o schimbare radicală. Am ales o tunsoare la modă, urmând sfatul specialiștilor. Nu am mai avut părul așa de când m-am lansat, cu trupa Exotic. Începe o nouă etapă în viața mea, ca mamă a doi copii și vreau să fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi. Simt că am evoluat și vreau să marchez o nouă etapă a vieții mele ca pe o pânză albă pe care încep să scriu lucruri frumoase care sper să vă inspire și să vă bucure”, a scris Andreea.

Începe o nouă etapă în viața mea și vreau să fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi…Citiți mai multe detalii pe blog :*

Posted by Andreea Banica on 23 Martie 2017

Cel care a motivat-o și a încurajat-o pe interpretă să apeleze la noua tunsoare este Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți stiliști de peste Prut.

Stilistul meu era implicat de ceva timp în campania Fundației Renașterea și m-a încurajat să mă alătur și eu cauzei atunci când i-am spus ce am de gând să fac. Am donat 30 de centimentri de păr pentru campania „Vieți împletite”, păr ce va fi folosit pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer. Mi se pare foarte important să ajutăm cum putem, așa că am fost foarte bucuroasă să pot mă alătur acestei cauze nobile”, a adăugat Andreea Bănică.

IMG_7128-1

Arista este extrem de încântată de cum arată și nu a uitat să împărtășească și cu internauții câteva imagini.

????????????????????????????????????

Așa arăta până ieri Andreea Bănică:

Foto: Instagram.com