A știut, probabil, că o așteaptă o vară plină de misiuni de serviciu, de aceea s-a grăbit să ajungă în SUA chiar în primele zile de iunie. Cântăreața română Andreea Bănică a fost într-o escapadă cu iubitul său soț tocmai la Miami. S-a distrat, s-a odihnit și, cel mai important, a filmat un videoclip!

Călătoria Andreei Bănică a început marțea viitoare, atunci când și-a făcut primul „check-in” pe Facebook, cu destinația pe care a ales-o pentru călătorie.

Pentru că nu a avut zbor direct spre Miami, Andreea a fost nevoită să treacă prin London Heathrow Airport.

Pe 3 iunie, Andreea își „bucura” fanii cu următorul mesaj: „Hello, aici este 8.40, așa că bună dimineața, prieteni! Pentru cei care au scris că aș fi însărcinată, nu sunt, cu toate că mi-aș dori.”

Andreea nu a mers tocmai la Miami doar pentru a se odihni. Vedeta a filmat un videoclip cu celebrul David Rousseau – directorul de film care a mai creat videoclipuri celebre pentru Pitbull și alte vedete internaționale. Aceasta este doar una dintre ținutele pe care Andreea le schimbă în videoclipul realizat pe South Beach Miami.

„Aș sta ore în sir să privesc apa. De când eram mică, apa mă fascina”, spunea Andreea, în descrierea unei fotografii realizate chiar în odaia de lux pe care a închiriat-o la Miami.

Pentru a-i convinge pe fani de acest lucru, Andreea s-a lăsat filmată cu o cameră acvatică chiar în timp ce se bălăcea la piscină.

Posted by Andreea Banica on 5 Iunie 2015

După o misiune îndeplinită cu succes, vedeta s-a întors în România în dimineața zilei de astăzi.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: