Despre succesele Andreei Bănică se știe pe larg. Mai puține am cunoscut însă despre una din dramele care i-a marcat tinerețea artistei. Andreea și-a pierdut mama din cauza diagnozei nemiloase „cancer”. În memoria ei, a decis să-și doneze părul pentru confecționarea perucilor caritabile.

2

Mama Andreei Bănică a murit de cancer la esofag acum 15 ani, pe cânt tânăra avea doar 23 de ani. Femeia s-a stins din viață în timp ce fiica sa evolua pe scenă, astfel că tânăra, pe atunci solistă a trupei Exotic, a aflat despre nenorocire abia după ce s-a încheiaat spectacolul.

„Mama mea m-a învățat  ca în viață să încerc să obțin patru pereți ai mei. Să fiu independentă, să fiu pe picioarele mele. Muncind, mi-am luat prima garsonieră. Tatăl meu m-a învățat foarte mult ce înseamnă ambiţia. Era un om destul de dur, mă altoia. Chiar şi la 17 ani m-a altoit, mi-a prins bine că am luat bătaie”, spunea vedeta, care și-a pierdut și tatăl, cu 2 ani mai devreme.

1

Despre decizia de a-și dona șuvițele, Andreea a acceptat să vorbească pentru emisiunea „Observator” de la Antena 1, acolo unde au apărut și primele imagini cu noul său look:

„Am acceptat să donez părul Fundației Renașterea și cred că am făcut un lucru măreț, zic eu. Este un nou capitol din viața mea, un look fresh, nou, cool. Vreau să fiu un exemplu pentru generația de astăzi.”

3

Adrian, hairstylistul care i-a făcut schimbarea în contextul campaniei #BraveCut #OferaPutere, a recunoscut:

„Andreea este o femeie foarte frumoasă, are părul foarte mișto și des. Chiar m-a surprins că nu avea pic de extensie. Este un long bob, ușor texturizat spre vârfuri, cu colțuri în față.”

4

Foto: captură video

Distribuie articolul: