La 3 luni de când a devenit din nou mamă, Andreea Bănică a acceptat propunerea să pozeze, alături de fiul ei, pentru coperta unei reviste din România. E pentru prima oară când artista l-a arătat lumii pe micul Noah Andrei - un copil extrem de drăgălaș și cuminte.

16790030_1788409818146084_8237547441784619008_n

Andreea Bănică și Noah Andrei sunt eroii noului număr al revistei românești Unica, apărută în vânzare din 24 februarie. Chiar dacă a avut o sarcină extrem de dificilă și a născut abia acum 3 luni, vedeta trădează o imagine fantastică și deja se poate lăuda cu un program activ de spectacole. În același timp, nu-și ignoră obligațiile materne și are mare grijă de familia sa.

2

În interviul acordat pentru publicație, vedeta a subliniat că nici prin gând nu-i venea ideea să devină din nou mamă, din cauza unor probleme hormonale. Anume de aceea susține că Noah este „a doua minune din viața ei”.

„Eu, cu o noapte înainte să aflu, visasem că o să am un fiu. Nu am acordat niciodată o însemnătate mare unor astfel de lucruri , dar uite că de data asta s-a nimerit. Am fost foarte fericiți și eu, și Lucian. E un băiețel foarte cuminte, foarte liniștit, sănătos, frumos”, subliniază mămica.

Admirați-i și voi pe cei doi, în ședința foto semnată de Marius Bărăgan, la care a participat și fiica Andreei Bănică – Maria Sofia:

Foto: Marius Bărăgan/UNICA