Andreea Bălan și George Burcea savurează ultimele zile de burlăcie! Logodnicii s-au ținut de cuvânt, astfel că au și aterizat la Los Angeles, pentru a-și începe pregătirile de nuntă!

Andreea a cumpărat biletele de zbor spre Los Angeles încă iarna, ca să i le ofere în dar iubitului de ziua sa. Vedeta și-a dorit să-i îndeplinească lui George visul pe care acesta îl avea încă din copilărie: să ajungă să cutreiere celebra plajă Sunset Beach.

George, când era mic și se uita la serialul Sunset Beach, își imagina că într-o zi, când o să crească, o să ajungă în America, pe acea plajă. Nu știa cum, în ce fel și cu cine, însă la 10 ani i s-a întipărit în minte acea plajă. În momentul în care i-am spus că visul i se va îndeplini, că o să mergem în Sunset Beach și o să facem ceremonia acolo, a fost foarte emoționat. I-am făcut cadou biletele de avion de ziua lui, pe 15 ianuarie”, spunea artista recent, în cadrul unei emisiuni TV.

https://www.instagram.com/p/BR3aMzzF2gf/?taken-by=george_burcea

Iată că ziua cununiei se apropie, Andreea și George ajungând cu bine la destinație. Ceremonia propriu-zisă va avea loc pe plajă, într-un cerc foarte restrâns. Cununia religiosă va fi oficiată de un preot, după care soții se vor bucura de o scurtă „lună de miere”. Mireasa, după cum ne dăm bine seama, va purta anume această rochie albă:

#Blorange – nuanța de păr a sezonului! Andreea Bălan o va purta în ziua nunții (FOTO)

https://www.instagram.com/p/BRxrIculi7U/?taken-by=andreeabalanofficial

Micuța Ella Maya a rămas în România, alături de bunica sa. Fetița va fi botezată în curând, iar părinții promit să organizeze o mega-petrecere.

Andreea Bălan a făcut proba rochiei de mireasă! În martie, își va juca nunta peste ocean

Waiting for the #sunrise in #SunsetBeach #happy

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

https://www.instagram.com/p/BR3X6eVlpal/?taken-by=andreeabalanofficial

Alerg spre tine ❤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: