Andreea Bălan se poate numi din nou o femeie liberă. După despărțirea de Keo, vedeta s-a îndrăgostit de un tânăr pe nume Michael, originar din SUA, care a făcut-o să se îndrăgostească de plajele nord-americane. După o relație de mai bine de un an cu acesta, însă, cântăreața de 30 de ani a decis că e timpul pentru o nouă despărțire.

Într-unul din interviurile acordate pentru presa română, Andreea a recunoscut: „Da, m-am despărțit de Michael pentru că am realizat că nu avem niciun viitor. Distanța și-a spus cuvântul, iar naveta București – Statele Unite ale Americii a fost foarte obositoare. Eu îmi doresc un copil și o familie aici, în România, și nu m-aș fi mutat niciodată în America, așa cum și-ar fi dorit el. Acum două săptămâni, când am fost la New York ultima oară, i-am spus că doresc să rămânem prieteni și că nu mai putem continua o relație care nu are viitor. Am fost împreună un an, a fost foarte frumos, am călătorit cu el în toata lumea și m-am distrat. Acum e momentul pentru alte lucruri în viața mea.”

foto: facebook

foto: facebook

În ciuda despărțirii de Michael, ex-iubitul său american, Andreeea Bălan recunoaște că a filmat videoclipul pentru piesa „Throw your Money” feat. Drei Ros, tocmai peste ocean, la Los Angeles. În videoclip, Andreea afișează un adevărat spectacol dansant alături de baletul său. Pe lângă asta, Andreea a schimbat și o serie de ținute provocatoare.

foto: captură YouTube

 

„Dragii mei, aici aveți noul meu videoclip „Throw your Money”. Este primul meu videoclip filmat în America. Enjoy”, spune diva cu păr blond și corp tras ca prin inel.

Noul produs muzical din portofoliul artistei este semnat de artiștii străini Drei Ros, Sebastian Mego și Poison Ivory.

Distribuie articolul: