Despărțirea de Keo se pare că n-o mai preocupă pe interpreta Andreea Bălan. Aceasta a plecat într-o călătorie de câteva zile la New York, unde și-a sărbătorit ziua de naștere alături de verișoara și prietenii săi. Cât de bine o prinde pe Andreea Bălan, zâmbetul ”de New York”, vedeți în continuare.

Andreea a plecat în scurta vacanță de peste ocean, pentru a-și sărbători ziua de naștere. Nu în zadar a luat-o cu sine pe verișoara sa.

Mă simt foarte bine în New York cu verișoara mea, Ligia – omul extraordinar, care mi-a schimbat viața în bine! Îți mulțumesc că exiști!”, scria, ieri, Andreea Bălan, pe contul său de Facebook.

Cât despre ziua de naștere, sărbătorită la 23 iunie, aflăm următoarele detalii: sărbătoarea a fost organizată în cartierul de lux Manhattan, pe acoperișul hotelului ”Peninsula”. Acolo, vedeta și-a invitat mai mulți prieteni americani, care i-au pregătit o petrecere pe cinste. ”Am avut o zi de naștere perfectă”, dezvăluie Andreea Bălan.

Andreea n-a ezitat să treacă și pe la 5th Avenue, din Manhattan, ulterior, a pozat pe capota, dar și la volanul unui Jeep de teren, autentic. ”I’m very very happy”, spune blonda îmbrăcartă într-o rochie neagră și scurtă, care îi trădează o siluetă perfectă și bine lucrată.

 Amintim că recent, Andreea Bălan a cântat alături de ex-colega din trupa ”ANDRE”, Andreea Antonescu, la un show televizat din România.

Foto: arhiva personală

Distribuie articolul: