Interpreta Andreea Bălan s-a confesat tuturor fanilor săi despre noua sa experiența de pe o insulă ruptă din Rai. Vacanța focoasei blonde a durat mai bine de o lună, pe una din insulele Philipine, Insula Phi Phi – în care a cunoscut o altă lume (din spusele sale) și de care i-a fost foarte greu să se despartă.

„Sunt mai bogată… 
Averea mea începe să se măsoare în amintiri. 
Târziu am învățat să trăiesc în prezent, nu în viitor sau trecut și că amintirile faptelor și momentelor care îți mângâie sufletul sunt cele mai de preț lucruri. Și tot târziu am învățat că nu am cum să știu dacă îmi place sau nu o prăjitură până nu o încerc. 


Cred că fiecare dintre noi are un loc în lumea asta în care se simte liniștit, împăcat și fericit. 
Fie că e ceva familiar ca și curtea bunicii sau un alt loc special de pe acest pământ, cu toții ne adunăm, ne regăsim, și ne încărcăm bateriile într-un anumit spațiu. 

Un astfel de loc pentru mine este insula Phi Phi. Poate liniștea apei cristaline, calmul și comportamentul umil al „băștinașilor” sau poate peisajul zdrobitor de frumos, m-au făcut să găsesc o pace interioară cum nu am mai avut. Am călătorit în multe locuri pe acest pământ, dar frumuseți naturale ca aici nu am văzut nicăieri. Parcă e paradisul pe pământ. 


Și pentru prima oară am descoperit universul minunat al oceanului și am făcut scufundări. 
Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am simțit-o când, în adâncurile apei, m-am văzut înconjurată de zeci de peștișori colorați în feluri în care poate că doar un pictor știe să îmbine culorile. Acolo, în adâncuri, e un univers complet nou și fiecare incursiune în el mă face să apreciez și mai mult natura și minunile acestui pământ. 

 

Plec acasă mai bogată decât am venit aici, plec cu amintiri pe care nu le voi pierde vreodată și cu promisiunea că voi reveni,” a declarat Andreea Bălan pe blogul său.

Sursa foto: zutv.ro

Distribuie articolul: