Spre sfârșitul luni octombrie, Andreea Bălan își va ține deja fetița în brațe. Nașterea va avea loc în termenii stabiliți, pentru că e una planificată. Vedeta a ales să nască prin cezariană, iar despre această decizie a vorbit pentru Antena Stars.

Într-un interviu telefonic oferit pentru sursa citată, Andreea Bălan a dezvăluit că i-a cumpărat deja mamei ei un apartament în apropiere de casă, pentru ca aceasta să o ajute cu nou-născuta ori de câte ori va fi nevoie:

„Cred ca până la urmă aleg cezariană, pentru ca aș face operația fix între filmările de la Te cunosc de undeva. Încă ne gândim la nume. Avem o listă, dar nu zic că după aia mă răzgândesc.

Vreau și un nume românesc, și unul străin. Va avea și numele meu de familie, și al lui George. M-am documentat foarte mult. Am discutat cu alte mămici. M-au informat, mi-au dat toate detaliile.

Nu sunt panicată, cu drag aștept să vină fetița. O să mă ajute și mama, o să se mute în București. I-am cumpărat un apartament fix lângă casa mea.

Nu am avut pofte mai deloc. Am mâncat foarte mult pepene. N-am mâncat dulciuri multe și nici fast-food, căci acestea nu hrănesc copilul. M-am îngrășat vreo 8 kilograme”, a spus cântăreața.

Chiar dacă și-a încheiat toate aparițiile scenice până va naște, Andreea Bălan nu renunță și la noul sezon Te cunosc de undeva. „Juriul are acum 5 membri”, glumește viitoarea mămică.

Medicii i-au interzis: Andreea Bălan și-a contramandat aparițiile scenice până va naște

14195314_10155096292882646_6981955756832545770_o

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: