Cine și-o mai aduce aminte pe puștoaica de 14 ani, blondă și cu sânii ridicați care îi cânta tatălui său „Lasă-mă papa la mare” sau „Moșule, ce tânăr ești”? Andreea Bălan cântă acum pe cont propriu, formația Andre nu mai există, dar are un succes la fel de mare cu piesele dansante și costumele de scenă sumare. Vezi ultima ei realizare.
Andreea Bălan lansează videoclipul oficial pentru noul ei single: “Things U Do 2 Me”, o colaborare de excepție cu Mike Diamondz. Este o nouă piesă care pretinde a cuceri cluburile și plaja în vara ce vine. Andreea are ținute la fel de sexy ca și în adolescență și mișcări de dans mult mai profesioniste.

Filmările videoclipului “Things U Do 2 Me” au avut loc într-un complex rezidențial de la marginea Bucureștiului în regia lui Anthony Icuagu. De la filmări nu au lipsit problemele, acestea desfășurându-se pe o vreme urâtă, cu tunete, fulgere, ploaie torențială și vânt puternic. Presa de peste Prut scria chiar că Andreea a fost la un pas de o traumă, alunecând în timpul dansului.

Distribuie articolul: