Interpreta română Andreea Bălan a lansat un nou videoclip plin de dans și energie. Piesa „Baila” este o producție prin care artista își dorește să reinventeze show-ul de dans în televiziune.

În premieră absolută pentru producțiile de televiziune din România, artista va încerca să reinterpreteze videoclipul în fiecare dintre show-urile tv la care va fi invitată, iar asta va implica un tur de forță: vor fi patru minute de spectacol, mai multe trupe de dansatori și patru schimbări de costume, în timp real.

Ideea videoclipului și coregrafia celor patru stiluri de dans îi aparțin solistei, iar regia lui Alex Ceaușu. La filmări au participat zece dansatoare, partenerul de dans al interpretei, Petrișor și Alberto Dinache, puștiul care a făcut ravagii la festivalul de film de la Berlin cu rolul copilului rob din filmul „Aferim”.

Andreea a declarat într-un interviu că prin acest clip a vrut să redea un carnaval urban, plin de energie pozitivă, deoarece „sunt prea multe balade triste acum pe piață, iar oamenii au nevoie să se bucure întreaga vară”.

Angelina Mașcauțan, stagiară

Distribuie articolul: