Băiatul Andrei și al lui Cătălin Măruță va merge la o școală privată, de la 11 septembrie, când începe anul şcolar 2017-2018 în România. Ce pregătiri au făcut părinții pentru acest eveniment dar și ce lecții speră ei că va avea David, au povestit într-un interviu acordat pentru Libertatea.ro.

Cătălin Măruță: „Avem emoții, e un nou început, o nouă etapă. Ne tot mirăm că timpul a trecut atât de repede, parcă ieri îl înscriam la grădiniță! Din fericire, va fi coleg cu mulți dintre prietenii lui de la grădiniță și sperăm ca asta să îl ajute să se adapteze mai repede. Am ales să continue la instituția unde mergea deja, ni s-a părut cel mai simplu să nu schimbe colectivul. Îi plăcea deja mult acolo”, a spus prezentatorul ProTv pentru Libertatea.

Părinții povestesc că i-au luat deja ghiozdan și penar și alte rechizite, ținând cont de preferințele de personaje pe care copilul le are. Andra și Măruță au ținut să-l pregătească mai mult moral pentru ceea ce va urma:

 

„Am discutat mai mult despre cum e organizat programul, că va avea banca lui, pauze și ore în care ar trebui să fie atent la indicațiile învățătoarei. Nu am discutat despre materii, dar știe de la grădiniță deja că treci prin mai multe discipline, că înveți despre litere și cifre, despre țări și planete, că ai de făcut proiecte, uneori în clasă, alteori acasă. Îi plac multe, amestecate, și geografia, și jocurile de echipă”, mai spune Cătălin.

maruta 1

Părinții-vedetă se declară pregătiți pentru toate câte urmează în această perioadă. Precizăm că băiatul lui Măruță și al Andrei merge la o școală privată, bine păzită și situată în centrul Capitalei României.

Întrebat dacă i-ar plăcea ca băiatul să-i urmeze calea, Cătălin Măruță a spus: „Cred că pentru a fi fericit trebuie să apuci pe drumul tău. Dacă David o să vrea să fie artist, fotbalist, medic, pompier sau orice altceva, eu o să îl sprijin și o să fiu mândru de el. Dacă va dori să lucreze în televiziune, o să încerc să nu îi dau sfaturi, să nu îl sufoc. Oricum, el va prinde alte vremuri, mai sunt vreo 15-20 de ani până când el va termina facultatea! Să fim sănătoși și vom vedea atunci cum facem.”