Sunt fericiți împreună, se iubesc la nebunie, iar acest sentiment frumos a fost „demonstrat” în 2011, când pe lume a venit primul lor băiețel pe nume David. Acum, Andra și Cătălin Măruță, căci despre ei este vorba, sunt în așteptarea celui de-al doilea copil, de această dată o fetiță pe care o vor numi - Eva. Află și alte detalii din viața vedetelor din interviul acordat revitei OK!

Andra, care e primul lucru care-ţi trece prin minte, când te gândeşti la Cătălin? Și… cum e ca tată?

Andra: Eh, cum?! La ce mă gândesc prima dată? Iubire şi sigu­ranţă, familie, prietenie. Nu văd un om mai apropiat ca el. N-am mai avut pe altcineva cu care să am copii, să pot să fac comparaţii, dar eu n-am ce să-i reproşez. Ştiu că ai fi vrut să spun ceva, dar n-am. Gândeşte-te că pleacă dimineaţă. Îl duce pe David la grădiniţă. Aşa am făcut regula. El îl duce, eu îl iau. Fuge de la emisiune, după şedinţă, vine să stea cu el, să-i facă baie.

Cine e părintele „polițist” în familia Măruță?

Andra: Eu sunt mai agitată. Sunt cea care şi-a asumat rolul de părinte poliţist.

Cătălin: Când vin seara acasă, avem jocurile noas­tre. Nimeni din casă nu le agreează. El sare la mine în braţe. Eu îl rostogolesc pe pat. Andra tot zice, „Ce joc e ăsta?! Că e cu bătaie“. Ne distrăm.

Foto: Arhivă personală

Foto: Arhivă personală

Când, cum și unde v-ați cunoscut?

Andra: Ne-am văzut de multe ori. Prima dată la el la emisiu­ne, la TVR. Îl apreciam. Punea lumea să cânte şi eu eram în peri­oada în care voiam să demonstrez. Îmi convenea emisiunea lui. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aş petrece toată viaţa, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l pri­vesc cu alţi ochi. Acum îmi place. Mie îmi place cam tot stilul lui. Îl iubesc şi ştii cum e…

Cătălin: Dragostea e oarbă.

Andra (râde): Eu spun că mi-am găsit omul cu care să-mi pe­trec tot restul vieţii!

Dar tu, Cătălin? Când aţi început relaţia asta, te-ai gândit că ea va fi mama copiilor tăi?

Cătălin: La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal, corect şi matur, la 19 ani. Începusem relaţia şi cu timpul mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost cu mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinţii în Bucureşti şi tot povesteam că să locuim împreună. Am venit o dată de la TVR, iar Andra era acasă şi foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză şi un tablou. Mi s-a părut foarte hotărâtă. Şi asta mi-a plăcut foarte tare. Ne plă­ceau aceleaşi lucruri. Mâncam aceleaşi lucruri. Vorbeam aceleaşi lucruri. Gândeam la fel despre viitor.

Foto: Colaj EA

Foto: Colaj EA

De câţi sunteți împreună? Și… care a fost cel mai greu an?

Cătălin: Opt ani de căsătorie, nu? În august. Cel mai greu an? N-am contabilizat aşa. Acum suntem la începutul relaţiei. Andra mai are trei fraţi. O familie statornică, au mers pe acelaşi drum de la început. La mine acasă, la fel. Sunt exemple pe care le avem şi cu care trăim. Aşa e la noi.

Andra: Păi nu. Stai un pic. În 2008 ne-am căsătorit. Şi cu doi ani înainte ne-am mutat împreună. Cam aşa. N-am avut greutăţi mari. Ce se poate întâmpla în opt ani?

Apropo, cum erați 8 ani în urmă? Duceți dorul acelor timpuri?

Cătălin: Parcă aveam mai mult timp liber.

Andra: E ciudat să vorbesc despre atunci. Viaţa noastră s-a schimbat când a venit David. Şi ni se pare că cel mai mare bine de pe pământ s-a întâmplat atunci când a ve­nit în casa noastră.

Cătălin: Sau ne e dor de momen­tele acelea când voiam să avem copii. Sunt nişte stări aparte. Ştii de ce ne pare rău? Că nu l-am avut pe David mai devreme. Atât de mult ne place când vorbeşte şi ne povesteşte tot ce i se întâmplă.

Foto: stirile.rol.ro

Foto: stirile.rol.ro

Care e cel mai frumos lucru pe care vi l-a spus David?

Andra: Când i-am spus că tati a pus-o pe Eva aici şi el a zis că nu, că Dum­nezeu a pus-o acolo. Şi m-a întrebat de ce mă uit în sus când vorbesc de Dumnezeu. Că e printre noi.

Cătălin: Noi mergem duminica să-l împărtăşim. Şi ce-mi place cel mai tare e că-mi aduce aminte de mine în copilărie. Cu biserica plină de oameni şi el îmi dă drumul la mână şi fuge printre ei să ajungă primul la altar.

Cum „funcționează” căsătoria a două celebrități? Care e secretul vostru?

Andra: Să fie sănătoşi. Eu nu mă iau după exemple. Nu ne-am căsătorit să fim doi celebri, noi am crescut împreună. Ne-am format împreună şi ne-am ajutat unul pe celălalt.

Cătălin: Eu am mare noroc cu Andra. Când mai supăr pe câte unul, se gândeşte „mă, totuşi nevastă-sa e bună, nu poate fi nici el mult diferit“.

Foto: Arhivă personală

Foto: Arhivă personală

Şi acum vă pregătiţi s-o primiţi pe Eva. David ce părere are?

Andra: Pregătiri, în ce sens? Haine încă n-am cumpărat. Am superstiţiile mele. Pregătiri, în sensul că abia aşteptăm să vedem cum e cu o fetiţă. Simt că parcă aş fi la primul copil. Lucrăm, îl pregătim. El îmi pupă burtica în fiecare dimineaţă, mai vorbeşte cu cea mică şi-i spune că abia aşteaptă să vină în vizită. Eu îi po­vestesc: „Mami, Eva nu vine în vizită. Vine de tot, dar noi fără tine nu ne descurcăm. Ne bazăm pe tine. Altfel nici n-am mai face.” Îl responsabilizez, vedem cum o să fie când venim acasă cu cea mică.

Cătălin: Eu tot vorbesc în maşină, dimineaţa cu el. Şi-mi pune nişte între­bări uneori, de nu ştiu cum s-o scot la capăt. Şi la un moment dat mă întreabă: „Auzi, nouă de ce ziceai că ne trebuie o surioară?“

Viața de familie e cea la care ați visat? Câți copii mai planificați?

Cătălin: Nu e viaţa pe care ne-o dorim. Vrem mai mult timp pentru noi. Cât despre copii… cum o da Dumnezeu. Andra are încă trei fraţi. Îmi plac familiile mari. Văd ce frumos e cu David şi vrem să fim mulţi.

Andra: Profesional suntem mulţumiţi, suntem apreciaţi. Dar pentru asta trebu­ie să muncim mult şi să sacrificăm fami­lia. Să fim mai puţin timp cu toţii.