Romania Music Awards a premiat aseară, la Brașov, cei mai buni artiști ai momentului din România. Andra a fost desemnată “Best Female”, iar Alex Velea “Best Male”. Cea mai bună melodia anului este piesa “K la Meteo”, interpretată de Andra feat. Whats Up, iar Velea a fost declarat “Best on Social Media”. Cine a luat celelate tiluri aflați mai jos.

Sâmbătă, 14 septembrie, a avut loc decernarea celor mai importante premii din industria muzicală românească “Romanian Music Awards 2013”. Pe scena imensă din Brașov au urcat nume precum Vama, Vunk, Giulia, Dj Andi, Activ, Cargo, Delia, Andreea Bănică, Alex Velea, CRBL, Grasu XXl , Guess Who, Deepcentral, Anda Adam, Voltaj, Nicole Cherry, Ami, La La Band, Corina, Puya, Shift și Fly Project.
 
Artiștii cei mai buni ai momentului au luptat pentru 16 categorii anul acesta, Andra, Andreea Bănică și Alex Velea fiind unicii care s-au bucurat de câte două premii. Deși desemnat la trei categorii, Smiley nu a luat niciun trofeu.

Astfel, cel mai bun DJ în România este Dj. Rynno & Sylvia Ft. Phelipe, cea mia bună trupă a momentului a fost desemnată trupa Voltaj. Publicul a ales-o pe Corina, iar cel mai bun live le aparține celor de la Vama. Clipul cel mai apreciat al anului s-a dovedit a fi al piesei “În Lipsa Ta”, interpretată de Andreea Banica Ft. What’s Up, iar cel mai bun hip-hop e cântat la moment de Puya cu Doddy, Posset, Mahia și Alex Velea cu „Maidanez”.

Printre cei care au mers acasă cu premii se numără și Fly Project – Border Breaker, Vunk – cea mai bună trupă rock, Cargo – Lifetime Award, Nicole Cherry – Best New Act, LaLa Band – Teen Icon Award, Cabron Ft. What’s Up & Iony cu „Iarna Pe Val” este cel mai bun cântec, iar C.R.B.L. Ft. Adda cu piesa „Petre” au fost declarați cel mai bun Dance.

Romanian Music Awards 2013 a fost organizat de Music Channel și Utv, cu sprijinul Primăriei Brașov și al Consiliului Local al Municipiului Brașov.

Sursa: 1music.ro