Andra a câștigat titlul de Best Romanian Act, în cadrul MTV EMA 2014. Astfel, vedeta va reprezenta România la runda a doua a cursei pentru trofeul Worldwide Act din cadrul MTV EMA 2014, artista fiind desemnată ieri pentru cea mai bună prestație scenică în România, în 2014.

AndraDatorită voturilor publicului, artista a trecut într-o nouă etapă a compeției și va concura mai departe la categoria Europe East împotriva artiștilor din Israel, Polonia, Rusia și Adria (regiunea fostelor țări iugoslave) pentru a putea trece în etapa finală: Worldwide Act.

„Vă mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce faceți pentru mine, pentru că mă susțineți, pentru că mă votați și pentru că îmi arătați dragostea voastră în fiecare zi! Mulțumesc pentru voturile zilnice pe care mi le acordați la categoria Europe East! Numai cu ajutorul vostru pot câștiga. Vă pup și vă iubesc!”, le-a transmis Andra fanilor săi.

În perioadă 23 octombrie (12:00 AM) a€“ 29 octombrie (11:59 PM), Andra va putea fi votată de fani, având astfel șansa de a ajunge direct la show-ul din Glasgow, ce va avea loc pe 9 noiembrie, notează Topromanesc.ro.

Distribuie articolul: