A fost marele vis al Andrei să vadă lansată în România o colecție de haine inspirate din muzica sa. Iată că marele vis i s-a îndeplinit ieri, artista anunțându-i pe fani că hainele mult dorite deja au fost fabricate și își așteaptă purtătorii. Despre ce haine anume a lansat, Andra a anunțat într-o conferință transmisă live în rețeaua Facebook, unde vedeta e apreciată de peste 3,4 milioane de fani din întreaga lume.

1Prima colecție de haine inspirate de Andra, care poartă semnătura artistei, a fost lansată cu succes pe pagina web oficială a cântăreței – Andra Online, la categoria „Shop”. Linia de haine conține tricouri, bluze și căciuli ce poartă logotipul Andrei și ilustrații culese din hiturile și videoclipurile ei:

16939160_1647758585237716_327126710607236307_n

„Astăzi am lansat colecția de tricouri inspirate din muzica mea și nu numai tricouri. E ceva la care am visat de foarte multă vreme și iată că visurile se împlinesc așa, ușor, unul câte unul. Am fost întrebată despre unde puteți găsi tricourile cu aceste mesaje din piese. Pe AndraMusic.ro le puteți găsi. Le veți primi într-o cutie, sunt doar pentru adulți, nu avem pentru copii.

Ca orice artist, mi-am dorit așa ceva, pentru că am tot fost la diferite concerte. La Robbie Williams mi-am luat 5 tricouri împreună cu Cătălin.  Ne-am simțit fani adevărați și ne-am dorit să rămânem cu o amintire frumoasă de la acel concert. Am zis că vrem și noi așa ceva.

Andramusic.ro/shop

Posted by Andra on 15 Martie 2017

Mi-au întărit dorința fanii mei, care veneau la concerte prin țară și alte țări, cu tricouri făcute de ei. Acum vă puteți face rost de ele. Mie îmi plac toate și materialul e foarte „de purtat”. Sunt desenate de un prieten de-al nostru, un artist foarte talentat. Pe lângă faptul că sunt de calitate, arată toate într-un mare fel.

O linie sport, pentru că vreau să fie confortabil, vreau să arate bine și să nu mă simt ciudat când îl port. Sunt toate făcute în UE și sunt din bumbac organic și viscoză. Sunt de calitate bună și rezistă la spălat. Îmi doresc și o linie pentru copii. Se pot regăsi în avioane de hârtie, în tricouri colorate”,  spus Andra, în live.

Foto: captură web, Instagram, Facebook

Distribuie articolul: