Astăzi, showbizul român marchează ziua de naștere a unuia dintre cei mai excentrici prezentatori TV de peste Prut! Cătălin Măruță a împlinit 37 de ani și a primit, cu această ocazie, un mesaj extrem de emoționant din partea soției sale. Andra Măruță – cel mai fidel prietenal său, împreună cu fiul lor, David, i-au făcut lui Cătălin o surpriză de familie cu ocazia zilei sale de naștere. 

„Am mai auzit povești frumoase, am întâlnit, am ascultat și am înțeles iubiri incredibile. Dar până acum, n-am reușit să întâlnesc o dragoste mai interesantă, specială și nemuritoare, precum cea pe care o trăiesc eu. Dumnezeu a avut grijă de inima mea. Astazi, e ziua de naștere a soțului meu, Cătălin Măruță, e ziua omului care m-a convins că merită să am încredere în ceea ce e mai bun pe lume. Nu știu cum să-i mulțumesc pentru asta. Poate spunandu-i, pur și simplu „TE IUBESC”, iar el să-și ia de aici toată energia unei relații pe care eu, una, o consider perfectă – o comunicare plină de suflet, alături de fiul nostru, de întreaga noastră familie! La mulți ani superbi, la mulți ani creativi, la mulți ani sănătoși, dragostea mea!”, a declarat Andra, pe contul său oficial de pe o rețea de socializare.

În aceste momente, familia Măruță s-a reunit pentru a savura un tort pe care Andra l-a pregătit pentru ziua de naștere a soțului său. 

Cătălin Măruță s-a născut la Târgu Jiu și a studiat la o Facultate de Drept. În același timp, s-a angajat și la radio, după care, a urmat cariera în cadrul mai multor televiziuni din România. 

Din 22 octombrie 2007, Cătălin Măruță a devenit prezentatorul emisiunii de divertisment „La Măruță” („Happy Hour” până în septembrie 2013). Un an mai târziu, Cătălin s-a căsătorit cu Andra, devenind tată în 2011. 

Anul trecut, prezentatorul TV și-a făcut un implant de păr în zona cheliei, care i-a schimbat imaginea radical. Tot anul trecut, Cătălin Măruță a devenit nașul de cununie al lui Pepe.

Foto: Facebook

Distribuie articolul: