Mama a fost și continuă să fie îngerul păzitor al Andrei Măruță. Artista îi este recunoscătoare până la stele pentru că i-a ascultat și îndeplinit visul din copilărie: acela de a fi artistă și a aduce fericire în viețile oamenilor. Astăzi, odată ajunsă una dintre cele mai adorate cântărețe din România, Andra o venerează din nou pe cea care i-a dăruit viața.

familia andrei

Cântăreața a ținut să-și împărtășească emoțiile pe pagina sa virtuală de Insatgram, unde se apropie cu pași grăbiți de primul milion de followeri.

La mulți ani, mama! Te iubesc enorm! De la tine am învățat ce înseamnă o femeie de nota 10: una care râde din tot sufletul, iubește din toată inima și nu se teme să facă orice își propune. Că în viață nu e important să fii perfect, ci cea mai bună versiune a ta, să te iubești așa cum ești.

Mulțumesc, mama, că îmi arăți asta în fiecare zi!”, spune artista.

andra mama

Andra îi seamănă extrem de mult Elenei Mihai – o femeie viguroasă și carismatică, dar nu mai puțin își adoră soacra – pe Rusalina Măruță, care își are nora extrem de aproape.

„Le iubesc și le spun cât de des pot, dar astăzi o spun aici, să știe toată lumea. Avem cele mai bune, mame! Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi, pentru toată iubirea pe care ne-o purtați. VĂ IUBESC!”, transmitea cântăreața, de Ziua Mamelor.

Pe lângă sora mai mare, Andra are și un frate. Se numește Săndel și e tot cântăreț

andra

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: