Am admirat-o săptămâna trecută într-un show extraordinar pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac” de la Chișinău, cântând pop și folclor, am admirat-o și în juriul „Românii au Talent”, lăudându-i pe băieții din Brio Sonores. Andra se pare că s-a îngrășat nițel sau ascunde o burtică despre care ne va anunța în perioada următoare. Tu despre ce crezi că e vorba?

Andra

Tot mai des o admirăm pe andra în rochițe care i-ar camufla nițel burtica ușor evidentă, dar și acre îi scot la vedere câteva chilograme în plus. fanii se întreabă dacă soția lui Cătălin Măruță este din nou însărcinată și încă nu vrea să declare acest lucru?

Andra

„Mulțumesc din suflet publicului din Chișinău! M-am simțit extraordinar. Mulțumesc pentru sutele de flori primite… chiar mi-aș putea deschide o florărie după asemenea concerte. Vă pup, vă iubesc și abia aștept să mă întorc! Vă pup și vă iubesc”, a scris Andra pe contul ei de Facebook. Și la recentul concert din garajul EuropaFM Andra a afișat o ținută mai largă la burtă, care ducea cu gândul la o sarcină.

Andra

Voi ce credeți, a venit din nou barza în familia Măruță?

Distribuie articolul: